100% bescherming tegen doorlekken

Ongesteld? Menstruatie ondergoed biedt bescherming!

Ons menstruatie ondergoed biedt 100% bescherming tegen doorlekken! Eens in de maand heb je er als vrouw vaak ‘last’ van: je wordt ongesteld. Maar je hebt geen zin meer in tampons en maandverband. Je wil niet meer doorlekken en bent op zoek naar een manier om dat altijd te kunnen voorkomen. Daarvoor kun je eens denken aan menstruatie ondergoed, want dat is echt de beste bescherming die je je maar kunt wensen. Dit kan namelijk het reguliere menstruatie product vervangen of het kan worden gedragen in combinatie met een tampon, maandverband of met menstruatie cups. Je moet daarbij doen wat jij zelf fijn vindt. Je zou ook kunnen kiezen voor het alleen dragen van menstruatie ondergoed, want ook dat gaat je genoeg bescherming bieden.

Waarom kies je voor menstruatie ondergoed?

Het menstruatie ondergoed dat wij je bieden is voorzien van een kruis bestaande uit meerdere lagen absorberende stof. Dit zal het bloed opnemen en jou zo optimaal beschermen tijdens de menstruatie. Daarnaast is het ondergoed elastisch en zacht en het voelt aan als je favoriete ondergoed. Ook wordt bij het kruis katoen altijd als laag tegen de huid gebruikt en is de kanten tailleband superzacht. Goed om te weten is ook nog dat het absorptievermogen van het ondergoed ongeveer 20ml is. Dit kun je vergelijken met het absorberend vermogen van 2/3 tampons. Dit is dan ook precies wat jij nodig hebt. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over dat je mogelijk door zou lekken, dat gaat namelijk niet gebeuren. Anderen zien niet eens aan jou als je het menstruatie ondergoed draagt, maar jij voelt je er wel comfortabel en fijn bij. Voor je zelfvertrouwen is het daarom ook fijn om het te dragen en dan merk je al direct dat je meer kunt doen dan voorgaande maanden! Geen zorgen meer, maar gewoon genieten ook gedurende de dagen dat je ongesteld bent.

Wil jij menstruatie ondergoed dragen?

Je bent misschien wel benieuwd wanneer je het menstruatie ondergoed zoal kunt dragen. Maar dit kan als je net ongesteld bent geworden, maar ook als je incontinent bent of als je net zwanger bent geweest. Je kunt dan altijd wat urine verliezen en daar is dit ook een goede oplossing voor. Het vangt alles namelijk om en het menstruatie ondergoed ziet er uit als gewoon ondergoed dus niemand zal het aan je merken. Je zou het dan ook preventief kunnen gebruiken bijvoorbeeld als je nog niet ongesteld bent, maar wel als je weet dat je het bijna wordt. Je gaat het dan uit voorzorg dragen zodat je dan niet ineens onverwacht door kan lekken. Ons menstruatie ondergoed biedt 100% bescherming tegen doorlekken. Dit kan je ook een fijner gevoel geven, meer zekerheid. Je kunt het zowel overdag als ’s nachts dragen en het is echt een goede keuze voor extra bescherming naast je gebruikelijke hygiënische bescherming, voor extra vertrouwen. Je kunt ons menstruatie ondergoed ook alleen dragen en dan lek je ook niet door. Tijdens het sporten kan het ook gewoon gedragen worden en kun je gewoon mee blijven doen.

Hoe lang gaat menstruatie ondergoed mee?

Als je ons menstruatie ondergoed gewoon gebruikt op de manier die erbij staat aangegeven, dan kun je er lange tijd mee vooruit. Het gaat gemiddeld 2 tot 5 jaar mee, dit is mede afhankelijk van hoe vaak de onderbroek wordt gedragen, maar ook van hoe goed je ze wast en hoe je ze verzorgd. Ben er daarom zuinig op en volg de richtlijnen die op het etiket staan zodat jij er ook lange tijd gebruik van kunt maken. Het advies is wel om meerdere setjes van het menstruatie ondergoed te bestellen. Je hoeft dan niet direct te wassen als je er eentje wil wisselen. Ook is het fijner om er zelf wat meer te hebben, zodat je dan wat minder onzeker hoeft te zijn. Je kunt het altijd wisselen als je een keer wat heviger ongesteld bent dan je gewend bent.

Advies inwinnen kan bij ons

Het kan altijd zijn dat je nog wat vragen hebt over ons menstruatie ondergoed. Misschien wil je weten hoe je het de eerste keer het beste kan dragen. Of wil jij je ervaring met ons delen? Dit kan en mag altijd. We horen namelijk graag wat jij van onze menstruatie ondergoed producten vindt. Geef daarom jouw ervaringen aan ons door. Maar ook als je vragen hebt horen we dat graag zodat wij je snel verder kunnen helpen. Het belangrijkste is dat jij de voordelen en het gemak snel mag ervaren, dan wil je namelijk niet meer zonder, iedere maand weer menstruatie ondergoed dragen geeft je vertrouwen.

Ons menstruatie ondergoed biedt 100% bescherming tegen doorlekken!