Actie Super Comfort High-Waist

Actie Super Comfort High-Waist

Menstruatie ondergoed is erg populair en wij begrijpen zeker waarom. Om het nog meer onder de aandacht te brengen, hebben wij momenteel een speciale actie met ons Super Comfort High-Waist ondergoed. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, dan wil je sowieso niet anders meer. Het is namelijk fijn als je gewoon iedere dag kunt doen waar je zin in hebt. Je wil namelijk niet belemmerd worden als je ongesteld bent. Gelukkig is dat vanaf nu ook verleden tijd als je voor ons ondergoed kiest. Deze actie maakt het daarom ook nog aantrekkelijker, dus lees maar snel verder!

Wat houdt de actie in?

Deze actie draait om het Actie Super Comfort High-Waist ondergoed. Je krijgt namelijk 30% korting bij aankoop van drie slips. Het ondergoed is PFAS-vrij (vrij van schadelijke chemicaliën) en OEKO-TEX gecertificeerd. Dit is voor jou toch ook het moment om het ondergoed te proberen? Een flinke korting en alleen maar voordelen, daar wordt iedere dame toch blij van? Maar ook voor jongere meisjes is het steeds vaker zo dat zij hier gebruik van maken, zij hebben ook al mogen ervaren hoe fijn het is om gewoon de dagelijkse activiteiten te kunnen blijven doen, ondanks dat ze ongesteld zijn. Deel het daarom ook met anderen en gun iedereen deze voordelen.

Probeer het ondergoed vandaag nog

Je hebt nu de kans om gebruik te maken van deze actie, dus waar wacht je nog op? Het ondergoed is direct bij ons online verkrijgbaar en wordt 1-2 werkdagen later al bij je bezorgd. Je krijgt 30% korting bij aankoop van drie slips! Ervaar daarom ook snel het gemak en alle voordelen die het ondergoed je te bieden heeft.

Meer weten? Benader ons

Als je nog meer te weten wilt komen over deze actie of over onze (andere) producten, neem dan contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen. We delen graag nog even een paar klantervaringen met jou:

  • Wat een uitvinding, geweldig ondergoed en het geeft mij echt mijn vrijheid terug. Ik zou het iedereen aanraden om het te gebruiken.
  • Dames je wil toch graag genieten en sporten en leuke dingen doen? Je wil niet bang zijn dat je door kan lekken, dankzij dit ondergoed is dat verleden tijd, ik ben er blij verrast van!
  • Mijn dochter heeft het ondergoed en ik inmiddels ook, het is echt een koopje en wat een voordelen krijg je ervoor terug.