Mogelijkheden met menstruatie ondergoed

Vliegvakantie en ongesteld? Wij hebben de oplossing!

Stel je hebt hele mooie plannen voor welke vakantie dan ook, want je gaat vliegen. Maar wat doe je dan als je ineens ongesteld bent? Dit mag de pret niet drukken, maar alle dames weten dat het erg vervelend kan zijn. Je moet lang wachten op het vliegveld, dan weer in de rij staan, dan nog in het vliegtuig, dan weer wachten op je bagage, het kan erg vervelend zijn. Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou, namelijk ons menstruatie ondergoed.

Bekijk de mogelijkheden met menstruatie ondergoed

Bekijk de mogelijkheden met menstruatie ondergoed van menstruatieondergoed.nl! Het is fijn dat je nu lekker zonder zorgen op vliegvakantie kunt gaan, ook als je ongesteld zou zijn. Je neemt ons menstruatie ondergoed mee, dit is namelijk wasbaar en het is ook herbruikbaar ondergoed. Het is speciaal ontworpen om maandverband en tampons te vervangen. Bekijk de mogelijkheden! Het ziet eruit en het voelt ook echt aan als gewoon ondergoed, alleen is het veel beter om te dragen. Het menstruatie ondergoed wat wij je aanbieden is ontworpen in Nederland. Het ziet er gewoon uit als normale lingerie en het is een zwart design. Er zit in het menstruatie ondergoed een speciale techniek verwerkt en daardoor kan het ondergoed 20 ml vocht absorberen.

Voordelen menstruatie ondergoed

Het menstruatie ondergoed zorgt voor veel voordelen en die hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Het gaat over absorberende bescherming. Het is namelijk ideaal voor meisjes en dames om te gebruiken tijdens hun menstruatiecyclus en kan ook gebruikt worden wanneer er sprake is van lichte incontinentie. Doorlekken wordt voorkomen en je hoeft je geen zorgen meer te maken.
  • Het is comfortabel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, te denken aan nylon, katoen en polyester. Het is daarom lekker zacht en draagt comfortabel.
  • Het is en blijft echte lingerie stijl. Het kruis in het menstruatie ondergoed is net wat dikker dan bij de gewone lingerie die je kent. Maar het valt niet op en het draagt erg prettig.
  • Veilig en sportief is ons menstruatie ondergoed ook zeker. Het is namelijk ademend en de stof is gemaakt van een vocht afvoerende en absorberende stof. Ook is de stof hypoallergeen en dan blijf je droog en koel. Je kunt lekker actief doen en niemand merkt dat jij menstruatie ondergoed draagt.
  • Andere hulpmiddelen zijn verleden tijd, je hebt alleen maar ons menstruatie ondergoed nodig. Het kan wel 2 tot drie tampons aan, qua absorptievermogen.
  • Geen last meer van stress. Je gaat namelijk nooit doorlekken met ons menstruatie ondergoed.
  • Het door ons ontwikkelde menstruatie ondergoed is gezond want het bevat geen chemische bleekmiddelen, plastics en giftige stoffen.
  • Het menstruatie ondergoed is eenvoudig te verzorgen, je kunt het namelijk gewoon wassen in de wasmachine.
  • Tevens is het herbruikbaar. Het kan ongeveer 3 tot 5 jaar meegaan, daardoor kun je op lange termijn ook veel geld besparen.

Vliegen en menstruatie ondergoed, gewoon plannen!

Lekker op vakantie gaat kan dankzij ons menstruatie ondergoed. Het is geschikt om te gebruiken tijdens je menstruatie, maar ook na een bevalling of als je last hebt van licht urineverlies. Zorgeloos in het vliegtuig zitten is wel zo prettig. Je kunt tussendoor wel even rondlopen, maar het grootste deel moet je toch zitten en dan is het geen fijn gevoel als je het idee hebt dat je door kan lekker. Dankzij ons menstruatie ondergoed kan dat namelijk niet meer dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Geen stress tijdens de vlucht, gewoon lekker genieten of misschien wel lekker even slapen, zo kom je uitgerust en ontspannen aan op de plaats van bestemming.  

Lekker op vakantie gaan kan dus echt!

Het is echt mogelijk en daar liegen wij niet over. Je kunt lekker op vakantie gaan als je ongesteld zou zijn. Vliegen is geen probleem meer, geen zorgen meer dat je door kan lekken. Ervaar het zachte en comfortabele gevoel ook en kies voor ons menstruatie ondergoed. Het kan eenvoudig online worden besteld en dan kun je het voordat je een vliegvakantie hebt geboekt ook al eens ervaren. Jij bent dan zeker dat het niet doorlekt! Al veel dames zijn je voorgegaan en zij zijn erg tevreden met het resultaat. Nu is het aan jou om daar achter te komen en daar helpen wij je graag een handje bij. Ontdek ons assortiment menstruatie ondergoed hier en dan kun jij hier je keuze maken. Als er vragen zijn dan horen we dat graag zodat wij je verder kunnen helpen.