Bevalling en menstruatie ondergoed

Wat je over menstruatie ondergoed nog meer moet weten

Inmiddels bestaan we al een hele tijd en daar zijn we dan ook erg trots op. We vinden het fijn dat onze gebruikers zo tevreden zijn en daar doen we dan ook iedere dag onze uiterste best voor. Dag in dag uit zijn we druk bezig om het beste menstruatie ondergoed ter wereld te ontwikkelen waarbij duurzaamheid centraal staat. Uiteraard willen we het voor onze klanten graag zo comfortabel mogelijk hebben als zij het dragen en de prijs speelt hierin ook een grote rol. Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs, we hanteren scherpe prijzen voor onze producten en dit kan omdat wij voor een duurzaam ontwikkelproces kiezen. Maar wat moet je nog meer echt weten over ons menstruatie ondergoed? Daar gaan we in dit artikel wat verder op in, zodat je nog beter weet wat je koopt als je voor ons kiest.

Bevalling en menstruatie ondergoed

Bevalling en menstruatie ondergoed. Er zijn dames die ons een mail sturen met de vraag of dat zij het menstruatie ondergoed ook kunnen en mogen dragen na een bevalling. Dit raden wij je dan ook zeker aan. Je kunt ons ondergoed heel goed dragen voor postoperatieve bloedingen. Het is namelijk veel zachter en daarnaast ook minder irriterend dan maandverband en inlegkruisjes bijvoorbeeld. Een goede reden dus om het aan te schaffen als je weet dat je binnenkort moet bevallen en dan graag goed onderhoud wil dragen waar je wat aan hebt (en wat je goed zal beschermen).

Zweten en menstruatie ondergoed wat nu?

Het kan zijn dat je veel moet zweten en dan vraag je je misschien af of dat je het menstruatie ondergoed wat wij je aanbieden wel mag en kunt dragen of dat het beter is om dat niet te doen. Geen zorgen want je kunt het gewoon dragen. Het voordeel is namelijk dat het ondergoed bestaat uit meerdere lagen. De binnenste laag van het kruis zal vocht van je huid ook afvoeren. Over alle lagen is het ademend en je voelt je dan ook altijd fris en droog. Het maakt niet uit hoe warm het wordt, jij zal je lekker en comfortabel voelen. Dit is dan ook precies hetgeen waar dat wij rekening mee houden!

Materialen en menstruatie ondergoed

Veel dames vragen zich ook wel eens af van welke materialen ons ondergoed precies is gemaakt. Deze vraag beantwoorden wij ook op onze FAQ pagina, met veel gestelde vragen en antwoorden. We maken namelijk altijd gebruik van hoogwaardige natuurlijke stoffen. Ze zijn dan ook samengesteld uit PUL, polyester, nylon en katoen. Daarnaast zijn onze slips ook REACH gecertificeerd en dat zorgt ervoor dat ze erg comfortabel zijn en fijn zijn in het gebruik.

Is jullie menstruatie ondergoed milieuvriendelijk?

Dit is een vraag die wij de laatste jaren steeds vaker krijgen en daarom besteden we hier graag ook even aandacht aan. Natuurlijk is ons menstruatie ondergoed milieuvriendelijk. Als je namelijk voor ons ondergoed kiest, dan heb je minder wegwerpproducten. Hoe kan dat zomaar vraag je je misschien af? Tampons en maandverband gooi je na gebruik weg en bevatten ook nog verpakkingsmateriaal wat je eerst weg moet gooien wil je het product kunnen gebruiken. Dit is allemaal extra belastend voor het milieu en daar betaal je ook voor.

Stel je eens voor dat als je er vanuit gaat dan een vrouw gemiddeld 15000 wegwerp producten gebruikt voor de menstruatie. Als je dan voor ons menstruatie ondergoed kiest dan is dat vele malen minder. Je kunt het gemiddeld vijf jaar dragen en dan kun je een nieuw setje kopen. Je hoeft het niet weg te gooien gedurende die vijf jaar dus veel goedkoper en beter voor het milieu!

Wassen en menstruatie ondergoed

Een vraag die ook veel terug blijft keren is het wassen van het menstruatie ondergoed. Soms krijgen wij een telefoontje of een mail van een dame die haar ondergoed gewassen heeft met wasverzachter en vraagt wat ze daar nu aan moet doen. Gelukkig kunnen wij ze snel gerust stellen en aangeven dat het niet erg is. Maar je moet wel weten dat je ondergoed hierdoor minder absorberend is. Probeer het daarom te vermijden want dan kun je er langer gebruik van maken en dan verleng je de levensduur van het menstruatie ondergoed.