Comfort van menstruatie ondergoed dragen

Menstruatie ondergoed dragen in de praktijk

Comfort van menstruatie ondergoed dragen. Als vrouw wil je je graag elke dag zo comfortabel mogelijk voelen. Daarom kan menstruatie ondergoed dragen een goede keuze zijn. We delen daarom graag ervaringen met jou die we toe krijgen gestuurd van onze gebruikers over hoe dat zij het menstruatie ondergoed in de praktijk ervaren.

Comfort van menstruatie ondergoed dragen

Het dragen van menstruatie ondergoed maakt echt impact op mensen. Je wil namelijk comfort kiezen en ook zorgen dat je niet teveel het milieu belast. Gelukkig maak je met menstruatie ondergoed een goede en bewuste keuze, want dit is namelijk duurzaam. Tampons en maandverband moet je na gebruik direct weggooien en bevat ook veel verpakking eromheen, alles is veelal lost verpakt en dat is niet goed voor het milieu. Daarom moet je daar ook aan denken en dat doe je als je voor menstruatie ondergoed draagt. Het zit comfortabel en daarom kun jij er elke maand je voordeel uithalen als je ongesteld bent! Je kunt gewoon alles blijven doen, en dat is ook hetgeen wat veel dames aangeven te ervaren als grootste voordeel.

Nooit meer bang om door te lekken

Veel dames zullen het wel herkennen, als je ongesteld bent dan ben je vaak bang dat anderen het aan je zien. Je zou namelijk last kunnen hebben van doorlekken wanneer dat je ineens een hevige bloeding hebt. Dit kan erg vervelend zijn en onzekerheid oproepen. Gelukkig kun je daar nu wat aan doen want je kunt ons menstruatie ondergoed dragen en dan hoef je nooit meer bang te zijn dat je door gaat lekken. Ons ondergoed bestaat namelijk uit meerdere laagjes en geeft daarom de optimale bescherming die jij nodig hebt tijdens deze zwaardere dagen.

Meer zelfvertrouwen

Omdat je weet dat je met het speciale menstruatie ondergoed niet door gaat lekken, geeft dat je ook meer zelfvertrouwen. Je voelt je zeker, je durft gewoon naar buiten, naar de winkel en te sporten. Alles kan dus gewoon doorgaan, je hebt er dan ook geen last meer van en dat is ook hoe het hoort! Je moet niet beperkt worden als vrouw en daarom moet je dat voorkomen en door voor ons product te kiezen maak je die keuze ook, bewust en verantwoord. Al veel dames zijn je voorgegaan en zij vinden het fantastisch en willen niet meer zonder!

Kan ook sporten als je ongesteld bent!

We krijgen veel e-mailtjes die ons product net gebruiken en het fijn vinden dat ze gewoon weer kunnen sporten. Het is daarom goed om dat ook even met iedereen te delen. Als je graag sport dan kun je dat vanaf nu ook gewoon doen als je ongesteld bent. Je draagt het ondergoed wat wij je aanbieden als gewoon ondergoed, alleen zal het je extra bescherming bieden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het doorlekken want dat gaat niet gebeuren! Blijf lekker sporten, zorg dat je je energie kwijt kunt en thuis lekker fris douchen en dan je ondergoed verwisselen. Het zal je meer dan goed doen om die keuze te maken!

Het maximale uit het leven blijven halen!

Je wil het liefst elke maand sporten, veel fietsen, veel wandelen, het huishouden doen en met de kinderen leuke dingen doen. Maar als je eens per maand die gruwelijke buikpijn hebt en veel bloed verliest, dan kan het zijn dat je een paar dagen wat rustiger aan moet doen. Je wil dan misschien niet dat anderen wat aan je merken, en je bent bang om door te lekken. Maar geen zorgen als je voor ons product kiest, je gaat niet doorlekken dus je kunt gewoon elke maand het maximale uit het leven halen. Blijf lekker doen waar je zin in hebt en anderen zullen niets door hebben! Veel dames geven dit bij ons aan, sinds zij ons menstruatie ondergoed gebruiken en dragen vinden zijn dat ze meer aan kunnen in het leven en minder onzeker zijn! Profiteer hier zelf ook van dit gunnen we alles dames!

Vakantie, werken, alles kan gewoon doorgaan met menstruatie ondergoed!

Je wil werken, je wil op vakantie, het huishouden doen, leuke dingen doen met de kinderen, misschien ook wel sporten. Als je ongesteld bent die paar dagen in de maand, kan het dan ook? Wij zeggen voluit ja! Alle dames die ons menstruatie ondergoed gebruiken zullen dat beamen! Je hebt geen zorgen meer, ons ondergoed zorgt namelijk voor een beschermende laag en daar moet jij ook van mogen genieten! Gun het jezelf, laat het jezelf ervaren en je wil niets anders meer.