Dagje weg en ongesteld? Menstruatie ondergoed is de oplossing!

Dagje weg en ongesteld? Menstruatie ondergoed is de oplossing!

Veel dames kennen het wel, je bent ongesteld en je hebt eigenlijk een dagje weg gepland staan. Maar op het moment dat je wil gaan merk je het al, buikpijn, bloedverlies, ineens heb je niet zoveel zin meer om weg te gaan. Je had eigenlijk wel veel zin maar met dit ongemak blijf je liever thuis. Gelukkig hoeft dat niet meer, ook niet op de dagen dat je last hebt van een hevige menstruatie, want menstruatie ondergoed is echt de oplossing voor jou!

Plan een dagje weg…

Het is ideaal om lekker een dagje weg te gaan met vriendinnen als je daar zin in hebt. Je menstruatie moet je dan niet tegen kunnen houden. Het is daarom fijn als je het menstruatie ondergoed al eerder hebt kunnen proberen, je weet dan hoe het in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn. Ook al heb je er nog nooit van gehoord, een goed moment om nu het menstruatie ondergoed aan te schaffen, dan kun je het thuis proberen en als je de volgende keer dan ongesteld bent en een dagje weg wil, gewoon doen! Je kunt net voordat je weggaat een nieuw broekje aan doen en dan een paar uur later nog eens, gewoon wat later op de dag. Daarvoor neem je menstruatie ondergoed in je tas mee, en je hebt daarvoor speciale zakjes om je ‘gedragen menstruatie ondergoed’ in te doen. Veel dames zijn bang dat je het ruikt of dat het gaat lekken, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het is een waterdicht zakje en bevat ook een rits. Het blijft daarom echt droog in je tas en je ruikt het niet! Als je weer thuis bent haal je het eruit, spoel je het schoon en doe je het in de wasmachine.

Menstruatie ondergoed zit lekker..

De dames die al gebruik maken van menstruatie ondergoed geven zelf aan dat het echt lekker zit. Het is comfortabel en je ruikt het niet. Je zou zelf na kunnen gaan wat voor model jij fijn vindt zitten, er zijn meerdere maten waar je uit kunt kiezen. De broekjes zijn in ieder geval allemaal lekker zacht, bestaan uit glad materiaal en het voelt fijn aan je huid. Het is wel van belang dat je het op tijd blijft vervangen (maar dat doe je met maandverband ook). Je voelt je dan ook weer frisser als je nieuw ondergoed draagt.