Ervaringen menstruatie ondergoed

Ervaringen menstruatie ondergoed

Ervaringen menstruatie ondergoed! Iedere week krijgen wij veel reacties van onze klanten over het menstruatie ondergoed wat zij bij ons hebben gekocht (en volop gebruiken). We zijn uiteraard erg blij dat iedereen de tijd neemt om ons te laten weten wat zij van onze producten vinden. Maar deze ervaringen delen wij ook graag met onze nieuwe klanten, zodat jij een idee hebt wat je mag verwachten van ons. In dit artikel delen we de ervaring van tien van onze klanten:

Saskia: Sinds twee jaar gebruik ik jullie menstruatie ondergoed, ik ben er erg tevreden over en hoef niet meer bang te zijn dat ik door zou lekken tijdens zwaardere menstruatiedagen. Ik heb het vriendinnen ook aangeraden en ook zij maken er nu graag gebruik van. Ze staan er van versteld hoe fijn het werkt en iedereen is nu vol vertrouwen en het voelt alsof je gewoon de hele wereld aan kunt, ook die ene week in de maand!

Marieke: Ik had nog nooit van menstruatie ondergoed gehoord, totdat ik jullie site tegen kwam. Ik ben me er in gaan verdiepen en heb er twee besteld om het gewoon eens te proberen. Niet veel later werd ik ongesteld en kreeg ik de kans om het te ervaren. Ik zou niet meer anders willen en heb direct nog wat setjes gekocht zodat ik niet direct elke dag hoef te wassen.

Sabine: Elke maand heb ik last van hevige buikpijn en enorm veel bloedverlies. Ik moet me vaak ziekmelden op mijn werk of ik moet uitjes met vrienden afzeggen. Ik ben hierdoor erg onzeker en ben altijd bang om door te lekken. Gelukkig hoeft dat niet meer dankzij jullie menstruatie ondergoed, vrienden vroegen al wat is er aan de hand? Ik heb ze erover verteld en iedereen was enthousiast en veel vriendinnen hebben nu ook de keuze gemaakt om het te willen proberen, ik kan het ze alleen maar aanraden!

Thea: Als je ongesteld bent, is dat geen fijn moment. Elke maand weer opnieuw en dan maar afvragen hoeveel bloed je nu weer gaat verliezen. Ik hoef me er nu geen zorgen meer over te maken. Ik gebruik nu ruim 3 jaar het menstruatie ondergoed wat jullie aanbieden en ik kan alleen maar zeggen, wat een top kwaliteit. Ik ben dan ook erg blij dat jullie dit op de markt hebben gebracht en bestel snel weer wat setjes!

Babs: Een vriendin van mij gaf de tip door dat jullie menstruatie ondergoed aanbieden. Ik dacht eens even kijken kan geen kwaad, maar ik was al snel overtuigd en heb een aantal setjes besteld, dank voor de goede service.

Daisy: Steeds vaker zie ik dames om me heen alles gewoon doen, de hele maand door, dan denk ik hoe kan dat toch? Als ik ongesteld ben heb ik weinig zin in dingen en ben bang dat mensen het aan me zien. Ben ik doorgelekt. Die angst is er continu en daarom heb ik op advies jullie menstruatie ondergoed besteld. Ik ben nu niet meer bang en geniet nu iedere dag volop van het leven zelfs als in ongesteld ben!

Dominique: Ik kan wel zeggen dat jullie toppers zijn, wat een goede uitvinding. Het menstruatie ondergoed is niet aan te slepen, ik heb veel mensen erop gewezen hoe goed de kwaliteit is. Nette prijzen en hoge kwaliteit, ik ben er blij mee! 

Anne: Ik vraag me wel eens af ben ik de enige die bang is om te veel bloed te verliezen zodat anderen het zien? Ik sprak het uit naar een vriendin en zij gaf jullie website aan en ik zag hoeveel menstruatie ondergoed er wordt aangeboden. Wat een top kwaliteit en nette prijzen, ik was overtuigd en dat ben ik nog steeds. Of dat ik nu ongesteld ben of niet, ik maak van elke dag een feestje en dat heb ik mede aan jullie menstruatie ondergoed te danken, ik maak me geen zorgen meer over doorlekken want dat kan niet!

Chantal: Ik ben dat maandverband en al die tampons zo beu elke maand weer. Tot een nichtje van mij zei waarom draag jij dan geen menstruatie ondergoed? Dat is toch veel fijner en goedkoper? Ik kwam er achter dat het ook voor het milieu veel beter was en zo is de keuze hier ook snel gemaakt!

Kimberley: Wauw, wat een goede service. Ik had een paar vragen over menstruatie ondergoed en die waren binnen een paar uur beantwoord. Mijn keuze was al snel gemaakt, ik heb een aantal sets besteld en ik wil het iedereen aanraden!

Ervaringen menstruatie ondergoed? Kortom, erg veel voordelen te ervaren door onze menstruatie ondergoed te gebruiken, probeer het daarom zelf ook eens. Als je onze menstruatieslips eenmaal gewend bent dan wil je niets anders meer.