Gebruik menstruatie ondergoed

Gebruik menstruatie ondergoed - Tips

Gebruik menstruatie ondergoed! Als je menstruatie ondergoed gaat gebruiken, dan is het van belang dat je het op de juiste manier gebruikt. Je moet het ook goed onderhouden zodat de levensduur wordt verlengd. Je wil er namelijk zo lang als mogelijk mee doen. Dit is namelijk beter voor je portemonnee, maar ook veel beter voor het milieu. Je kunt vast en zeker nog wel wat tips gebruiken over het wassen van je menstruatie ondergoed en het bestellen hiervan. Hoeveel heb je er namelijk nodig? Wat raden wij je aan en kun je ermee sporten? Zien andere mensen het niet als je het draagt? Is het snel droog? Mag ik het strijken of in de droger doen? Zoveel vragen, maar alle antwoorden kun je in onderstaand artikel vinden. De moeite waard om snel door te nemen en dan weet jij precies waar dat je aan toe bent met ons goede menstruatie ondergoed. Dit is het beste wat jou kan overkomen.

Wat doe je na het gebruik met je menstruatie ondergoed?

Na het gebruiken moet je je ondergoed uitspoelen met koud water. Je moet het dan ook wassen, of je verzamelt er een aantal en zet dan de wasmachine aan. Het beste kun je dat gewoon met de hand doen, dan gebruik je koud water en zeker geen heet water! Je moet ook niet wrijven. Na het uitspoelen doe je het in de wasmachine op maximaal 40 graden. Dit kan ook met ander donker wasgoed worden gewassen. Als je graag frictie in je wasmachine wil voorkomen dan kun je een waszakje gebruiken. Je beschermt hierdoor in ieder geval je ondergoed en dan gaat het ook langer mee. Je moet er dan wel goed aan denken dat je GEEN wasverzachter gaat gebruiken en NIET gaat bleken. Je mag het ook NIET strijken en mag NIET in de droger. Gewoon met de hand wassen, met koud water, dan in de wasmachine op maximaal 40 graden en dan zo laten drogen. Het drogen kan wel wat meer tijd in beslag nemen dan gewoon ondergoed. Dit is niet erg, want het beschermingsgebied van menstruatie ondergoed bestaat uit meerdere lagen. Het is dan ook daarom dat het drogen net wat langer duurt.

Hoeveel menstruatie ondergoed bestel je voor jezelf?

Dit is een goede vraag, je wil namelijk nagaan wat je nodig hebt en dat is misschien lastig inschatten. Gelukkig sta jij er niet alleen voor en helpen wij je graag een handje. Sowieso is het advies om meer dan twee producten te bestellen. Het gaat er om dat jij de hele menstruatie periode goed beschermd gaat zijn. Je wil er dan vast en zeker niet aan denken om dagelijks te moeten wassen of een paar keer per dag zelfs! Nee, dat kan gelukkig ook voorkomen worden. Je kunt dan het voordelige 3-pack kiezen en dan meerdere setjes bestellen. Het ligt er ook een beetje aan hoe hevig je menstrueert. Dit kun jij zelf het beste beoordelen. Sommige dames hebben er veel last van, anderen nauwelijks. Aan de hand daarvan kun jij dus het beste de keuze maken hoeveel jij er nodig denkt te hebben. Als het elke maand anders is dan kun je beter wat meer in huis hebben en dan hoef je niet zo vaak te wassen! Meestal zit je tijdens je meest hevige menstruatie dagen al niet zo lekker in je vel en dan is het fijn als je je rust kan pakken en niet zoveel hoeft te wassen.

Nog even dit..

Sommige dames zijn bang dat anderen aan je kunnen zien dat je menstruatie ondergoed draagt. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Anderen kunnen het namelijk echt niet zien. Het is wel wat dikker dan normaal ondergoed, alleen je merkt het niet en ziet het niet. Maak je daar dus vooral ook geen zorgen over. Het gaat voorkomen dat je door gaat lekken en dat is het belangrijkste! Vanaf dat moment ga jij alleen maar genieten van alle dagen en zijn die paar dagen in de maand ook prima te overleven! Met menstruatie ondergoed kun je ook gewoon lekker op vakantie en sporten, doe vooral waar je zin in hebt en dan is de nare periode alleen maar sneller voorbij.