Goede werking van menstruatie ondergoed

Goede werking van menstruatie ondergoed

Het is toch altijd fijn om te horen dat zoveel vrouwen tevreden zijn over de kwaliteit van ons menstruatie ondergoed. Ook vinden wij het heel belangrijk om open te zijn over hoe het allemaal werkt. We hebben ons product met zorg samengesteld en daar leggen we dan ook graag het een en ander over uit. In deze blog zullen we het dan ook hebben over de werking van ons menstruatie ondergoed en hoe dat zo komt. Het ondergoed bestaat namelijk uit meerdere lagen en die geven stuk voor stuk weer een meerwaarde aan ons product. Lees je daarom goed in en dan weet je ook waarom dat zoveel mensen voor ons menstruatie ondergoed kiezen.

Diverse lagen menstruatie ondergoed

Ons menstruatie ondergoed is uit verschillende lagen van materialen opgebouwd. Door alle lagen met elkaar te combineren wordt er gezorgd voor de beste bescherming. Om je daar een beter beeld van te geven leggen we nu alle vier de lagen verder uit. Om te beginnen is er de binnenste laag, dit noemen we laag één. Dit is een vocht transporterende laag. Het is de laag die met jouw huid in contact komt. Het voelt fijn en zacht aan, want het bestaat uit de stof katoen. Deze laag laat het vocht eenvoudig door, en het droogt ook snel op, je blijft hierdoor een schoon gevoel houden.

De tweede laag is een absorberende laag en deze laag kan tot wel drie tampons absorberen. Het is een technische stof en die is gebaseerd op polyester en nylon. De laag mag het vocht doorlaten en ook opnemen, geurtjes kunnen hierdoor ook geneutraliseerd worden. Dan gaan we over naar de derde laag en dan is een laag die bekend staat als de anti-doorlek laag. Zoals de naam al doet vermoeden voorkomt deze laag het doorlekken. Je kunt het zien als een beschermend membraan. Je gaat dus echt niet lekken. Veel vrouwen maken zich hier zorgen over maar dat hoeft dus niet meer met ons menstruatie ondergoed. Het is een laag die uit polyester stof bestaat en die is ook ademend en waterdicht. Het gevolg is dat het je droog blijft houden en het voorkomt lekken, tevens is het ook luchtdoorlatend.

De laatste laag is de buitenste laag, deze is antibacterieel en ademend. Bij ons bestaat deze laag van het menstruatie ondergoed uit 5% spandex en 95% bamboevezel. Het voordeel van de vezel van bamboe is dat deze rekbaar is, het is ook nog eens extra zacht. Het is dan ook heel geschikt voor dames met een gevoelige huid. Deze vezel heeft nog meer voordelen, want het is ook bacterie werend en schimmelwerend. Het neemt wel drie keer zoveel vocht op als katoen en het ademt ook goed. De huid blijft hierdoor ook droog en dan voel je je ook veel langer fris.

Beter voor het milieu

Als je ook aan het milieu denkt en aan duurzaamheid, dan kun je maar beter voor ons menstruatie ondergoed kiezen. Je voorkomt hierdoor namelijk dat je duizenden keren maandverband, tampons e.d. weg moet gooien. Er worden in onze producten geen dierlijke vezels gebruikt, wat ook van groot belang is! Je gaat ook veel geld besparen als je voor menstruatie ondergoed kiest, want je kunt het vaker gebruiken. De afvalproductie wordt hierdoor dan ook verminderd en je houdt dus echt geld over. Dat is het niet alleen, want je bent ook goed bezig voor het milieu en voor je huid. Ontdek daarom zelf ook wat het menstruatie ondergoed met jou gaat doen, je voelt je vrijer en dat heb je verdiend.

Vrouwen over ons menstruatie ondergoed

Goede werking van menstruatie ondergoed! Een aantal dames heeft ons de afgelopen week hun ervaring gestuurd, deze delen we graag. We zijn er namelijk trots op:

  • “Ik gebruik nu 4 maanden jullie menstruatie ondergoed, ik zou niet anders meer willen. Ik kan weer winkelen ook als ik ongesteld ben, sporten en leuke dingen doen. De zorgen om door te lekken zijn verdwenen.”
  • “Wat een uitvinding, daar mogen jullie wel heel trots op zijn. Ik ben blij dat ik het menstruatie ondergoed heb ontdekt want nu kan ik weer zorgeloos alles doen waar ik zin in heb.”
  • “Altijd ben ik bang dat ik door ga lekken, een vriendin zei probeer het menstruatie ondergoed eens. Ik dacht oké ik kan het doen maar geen idee hoe en wat. Nou toch gedaan, en ik was na één dag gebruiken al overtuigd. Je voelt je gewoon zo fris en schoon, maar ook vrij. Einde oefening van het doorlekken, wat geweldig.”