Menstruatie Ondergoed Hipster Mid Rise

Vragen van onze gebruikers over menstruatie ondergoed

Regelmatig krijgen wij vragen van onze gebruikers over het menstruatie ondergoed. Ondanks dat wij op de website een FAQ hebben van de meest gestelde vragen en antwoorden, vinden wij het een goed idee om een aantal vragen even nader toe te lichten. We merken toch dat deze vragen wat vaker terugkeren en we begrijpen dat er behoefte is aan wat meer duidelijkheid. Dit geven wij onze gebruikers dan ook graag en daarom hebben wij voor deze blog drie vragen uitgekozen en die zullen we hier dan ook uitgebreid toelichten. Mocht je alsnog vragen hebben na het lezen, wacht dan niet langer maar neem contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen, dit doen we graag!

Welke soorten menstruatie ondergoed verkopen jullie?

Veel mensen zullen zich eerst oriënteren voordat ze daadwerkelijk menstruatie ondergoed bij ons online bestellen. Daarom is het goed om te weten wat er voor soorten op de markt verkrijgbaar zijn. Wij hebben echter een uitgebreide test gedaan en wij zijn er achter gekomen dat het model Hipster Mid Rise het meest wordt gebruikt en ook het meest geschikt is om te dragen als menstruatie ondergoed. In de toekomst hopen wij wel uit te breiden naar nog meer modellen en kleuren, maar momenteel is dit hetgeen wat wij je aanbieden omdat wij hier goede ervaringen mee hebben (en onze gebruikers ook). Het is belangrijk dat alles goed wordt getest, want wij bieden je alleen maar kwaliteit en dat is de  hipster mid rise 4 lagen systeem!

Hoe lang zal menstruatie ondergoed goed blijven?

Ook deze vraag zien we regelmatig terugkeren en eigenlijk is dat ook een logische vraag. Je wil namelijk een product kopen, maar dan is het wel fijn om te weten binnen welke periode je het kunt gebruiken. Om jou een beeld te geven wat de levensduur is van het menstruatie ondergoed, kun je het vergelijken met conventioneel ondergoed. Als jij het met de juiste zorg behandeld dan kun je er twee tot vijf jaar mee doen, gemiddeld. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe vaak dat je het gaat dragen, hoe vaak je het gaat wassen en hoe je het dan verder nog verzorgd. We beschouwen het ondergoed als een delicaat product. Dit is het ook want de elastiek en de draad kunnen natuurlijk beschadigen door het wassen en door natuurlijke slijtage. Echter is dat heel normaal maar vinden wij het wel van belang om dat even te noemen. Als jij het ondergoed zo lang als mogelijk hygiënisch wil houden, dan kun je het beste een was net kopen. Ben er verder zuinig op en volg de aanwijzingen die op de verpakking staan en dan kan het niet mis gaan. Twijfel je toch over iets? Dan kun je daarover contact met ons opnemen en dan zullen wij je vragen snel beantwoorden.

Is menstruatie ondergoed ook te gebruiken als je incontinent bent?

Een vraag die veel mensen hebben is of ons menstruatie ondergoed ook gedragen kan worden bij incontinentie. Dit is een goede vraag, maar ligt bij veel mensen ook gevoelig, ook dat begrijpen wij volkomen. Daarom brengen we het graag onder de aandacht. We kunnen direct aangeven dat ons menstruatie ondergoed ook geschikt is om te dragen bij licht urine verlies of bij incontinentie. Het ondergoed heeft namelijk een absorberend vermogen. Het is dan ook ideaal om het preventief te dragen, je bent dan niet ongesteld, maar je weet misschien dat je een dezer dagen ongesteld moet worden. Je hebt zo in ieder geval nooit last van doorlekken en je bent het altijd een stapje voor, zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Het kan zowel overdag als in de nacht gedragen worden en je kunt het ook gebruiken als extra bescherming (naast dat je bijvoorbeeld andere hygiënische bescherming draagt). Je krijgt hierdoor ook meer vertrouwen en dat is alleen maar positief en werkt ook fijn op je humeur en uitstraling. Dankzij ons menstruatie ondergoed kun jij genieten van extra veiligheid en bescherming en je kunt er ook gewoon mee sporten!
Ben je inmiddels ook overtuigd en wil je het menstruatie ondergoed Hipster Mid Rise graag proberen? Dit is dan jouw kans om na te gaan wat het met jou doet en reken er maar op dat jij er geen spijt van krijgt!