Kwaliteit menstruatie ondergoed

Zomer, menstruatie ondergoed en genieten!

Omdat de zomer weer zo goed als voor de deur staat, vonden wij het weer tijd om een klein onderzoek te houden onder de gebruikers van ons menstruatie ondergoed. We hebben daarvoor een bericht verspreid onder ruim 200 van onze gebruikers en maar liefst 75% heeft de vragen beantwoord. Zo hebben wij weer een goed beeld van wat de dames van ons menstruatie ondergoed vinden! De reden dat we nu een kort onderzoek hebben gedaan is omdat de zomer eraan komt. Veel vrouwen denken dat menstruatie ondergoed niet gebruikt kan worden in de zomer, omdat ze dan andere kleding dragen en meer buiten willen zijn, denk ook aan sporten. Maar maak je daar geen zorgen over, en waarom dat is, dat lees je hieronder. Onze trouwe klanten geven je ook aan dat ons menstruatie ondergoed altijd geschikt is, binnen, buiten, ieder seizoen weer en ook tijdens het sporten!

Zomer en menstruatie

Er wordt vaak gedacht dat je in de zomer tijdens je menstruatieperiode maar binnen moet blijven. Je bent bang dat het te warm wordt en dat je het dan ruikt dat je ongesteld bent. Je hebt het idee dat anderen het aan je zien, maar deze zorg kun je wegnemen. We hebben aan onze dames gevraagd of dat zij het menstruatie ondergoed in de zomer gebruiken en daarbij  geven ze aan dat zij het hele jaar door het ondergoed gebruiken. Ze geven daarbij ook aan dat ze nu veel meer naar buiten gaan en ook niet bang zijn dat ze doorlekken en dat anderen het ruiken. Het is namelijk heel beschermend en hygiënisch, anderen merken niets aan je en dat is ook zo fijn. In de zomer kun je dus heerlijk naar buiten, geniet van de zon en verwissel je menstruatie ondergoed op tijd en dan heb je nergens problemen mee!

Sporten en menstruatie ondergoed

Mocht je willen sporten en je bent ongesteld ook dan zijn er geen problemen. In totaal geeft 80% van de dames aan dat zij ook sporten met het menstruatie ondergoed. In het begin gingen ze een paar dagen in de maand minder naar buiten en niet sporten. Ze waren bang dat anderen het aan hen zagen en dat ze door zouden lekken. Dit is dankzij ons product verleden tijd en dat zorgt ervoor dat dames lekker kunnen blijven bewegen en bewegen is gezond voor je, iedere dag weer.

Kwaliteit menstruatie ondergoed

Kwaliteit menstruatie ondergoed? Uiteraard zijn we ook altijd benieuwd naar wat anderen vinden van de kwaliteit van ons menstruatie ondergoed. We kunnen wel stellen dat we daar niets over te klagen hebben en onze klanten ook niet. Ze geven de kwaliteit gewoon een dikke tien en daar zijn wij dan ook erg trots op. Wij maken ons product zodat het aan alle eisen voldoet, het is hygiënisch en beschermt dames dag in dag uit. Doorlekken, daar is geen sprake meer van en nare geurtjes ook niet. Anderen merken niet dat je dit ondergoed draagt en merken ook zeker niet dat jij ongesteld bent!

Prijzen menstruatie ondergoed

Qua prijs willen we het graag zo laag mogelijk houden voor iedereen, maar produceren kost nou eenmaal geld. Onze klanten zijn tevreden over de prijs en kwaliteit verhouding. Maar toch zijn we er altijd mee bezig om na te gaan of we de kosten naar beneden kunnen krijgen zodat we het product ook voor een lagere prijs kunnen aanbieden. Hierbij staat kwaliteit bij ons altijd voorop!

Gebruik

De dames die mee hebben gedaan aan ons onderzoek geven aan dat ze maandelijks gebruik maken van het menstruatie ondergoed en het ook aanraden aan vriendinnen. Ze vinden het een fijne manier van gebruiken, snel dragen, koud afspoelen, in de wasmachine en drogen. Zo is het ook weer snel klaar voor gebruik en iedereen heeft meerdere setjes op voorraad. Zo hoef je niet iedere keer te wassen en kun je het opsparen en dan in één keer wassen (ook beter voor het milieu).

Levering

Als laatste hebben we nog gevraagd hoe tevreden onze klanten zijn over de manier van leveren en de snelheid. Ook daarover hebben we geen klachten gekregen. Ze geven aan dat ze het snel binnen hebben en vaak is dat al binnen een paar dagen, daar zijn wij dan ook erg blij mee om dat te horen.