Menstruatie ondergoed dat goed zit

Menstruatieondergoed, zet het op je lijstje

Menstruatie ondergoed is fijn en praktisch om thuis te gebruiken, maar ook op vakantie doe je er je voordeel mee. Geen dikke pakken maandverband die in de koffer gepropt hoeven worden, maar slips die weinig ruimte innemen. Zet ze alvast op je lijstje van vakantiespullen die met je mee reizen. Vooruit denken en straks nergens op mispakken! Dat doet de leverancier van menstruatie ondergoed ook. Bezoek de website en wellicht staat er een aanbieding voor je klaar waar je graag gebruik van wilt maken, want de vakantie is al duur genoeg. En voor diegenen die het niet weten ook speciale menstruatie zwemkleding staat erbij. Dus geen beperkingen in jouw vakantie, je kunt zonder zorgen om door te lekken naar het zwembad.

Ondergoed dat goed zit

Menstruatie ondergoed dat goed zit! Als dat maar goed zit, zul jij je afvragen bij de overweging om menstruatieondergoed aan te schaffen. Een terechte vraag, maar het is niet nodig om te twijfelen. Bekijk het online aanbod en lees de info bij de artikelen. Je zult al warm lopen om een bestelling te plaatsen als je leest dat er sprake is van het materiaal bamboe, zo comfortabel om te dragen. Je voelt niet dat je menstruatie ondergoed draagt en dat is ook de bedoeling, de menstruatieperiode is al vervelend genoeg (ook bij lichte incontinentie en na een bevalling te gebruiken).

Welk model draag jij het liefste? Je wilt het liefste menstruatie ondergoed dat goed zit dragen toch! Bij ons koop je duurzaam ondergoed met een hoog draagcomfort. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk bij de nummer 1 in menstruatieondergoed: taille (Super Comfort High Waist), hipster (Hipster Mid Rise) menstruatieslip extra absorberend, slip in bikinistijl. Bekijk de illustraties, lees de info en maak je keuze, je krijgt er geen spijt van. Temeer daar je ook met korting je voorraad menstruatieondergoed kunt aanvullen of ermee kennis kunt maken. Zie je het stijlvolle kant, een prachtige chique uitvoering, die gezien mag worden. Je hebt vele jaren plezier van dit artikel, omdat het een hoge kwaliteit heeft. Wil je er nog langer van genieten, gebruik dan een waszakje voor dit speciale ondergoed. Plaats ook dit product meteen in je winkelwagentje als je ondergoed bestelt en je hebt alles snel in huis. Bespaar je graag op de verzendkosten? Plaats een bestelling van 40,00 euro of meer en bezorging is gratis.   

Ondergoed voor comfort overdag en ’s nachts

Als je menstruatieondergoed draagt dan kies je voor comfort zowel overdag als ’s nachts. Maar er zijn nog veel meer voordelen die jij gaat ervaren. Onderstaand lees jij ze allemaal:

 • Comfortabel in het dragen
 • Lekvrij, overdag en ’s nachts, ook als je een onrustige slaper bent en veel beweegt
 • Je hoeft niet bang te zijn voor nare geurtjes
 • Je hebt geen tampons of maandverband nodig, het levert je een besparing op, want het speciale ondergoed kun je jarenlang gebruiken
 • Het is uitwasbaar, gebruik een waszakje (eenvoudig mee te bestellen) voor nog langere levensduur van dit fraaie ondergoed
 • Ook te gebruiken bij licht urineverlies en na een bevalling
 • De uitvoering is erg mooi, zelfs chique te noemen door het kant en in verschillende maten verkrijgbaar
 • Een maattabel op de website zorgt ervoor dat jij de juiste maat kunt bepalen
 • Als jij je aan de wasvoorschriften houdt (en eventueel een waszakje gebruikt) heb je vele jaren plezier van dit kwaliteitsproduct.

De 4 verschillende lagen

De verschillende lagen van menstruatie ondergoed houden je droog, geven je een fris gevoel en je hoeft niet bang te zijn voor nare geurtjes. De 4 lagen werken als volgt:

 • de eerste laag: deze transporteert het vocht naar de tweede laag, waardoor jij een droog gevoel houdt;
 • de tweede laag: deze neemt het vocht van de eerste laag op en zorgt ervoor dat er geen vieze geurtjes vrijkomen;
 • de derde laag: deze is van een waterdichte goed ademende stof, die doorlekken voorkomt;
 • de vierde laag: deze is van een goed ademende stof, die bacterie en schimmelwerend werkt, jij voelt je de hele dag fris. Jouw huid blijft droog, ook geschikt voor de gevoelige huid.

Draag jij al menstruatie ondergoed? Houd de aanbiedingen op de website in de gaten en bespaar op je aankopen. Deze aanbiedingen gelden uiteraard ook voor nieuwe klanten, maak goedkoop kennis met speciaal menstruatieondergoed, dat gerust een fantastische uitvinding genoemd kan worden. Alle dames verdienen tijdens de menstruatieperiode dit kwaliteitsartikel. En de wereld om ons heen is er ook enorm mee gebaat, omdat er veel minder afval (tampons en maandverband) wordt weggegooid. 

Kortom: menstruatie ondergoed dat goed zit en 100% bescherming biedt vind je bij menstruatieondergoed.nl. Wij leveren topkwaliteit ondergoed voor de beste prijs!