Menstruatie ondergoed de nieuwe hygiënische bescherming

Menstruatie ondergoed: nieuwe hygiënische bescherming!

Ben je op zoek naar goed menstruatie ondergoed zodat jij de komende tijd weer goed en fijn door kunt komen? Je wil je geen zorgen maken over bescherming, je wil niet doorlekken, je wil zeker weten dat je een dagje weg kunt zonder dat anderen in de gaten hebben dat je ongesteld bent. Gelukkig hebben wij goed nieuws want met ons menstruatie ondergoed gaat dat gegarandeerd lukken. Het is daarom goed dat je je hierover in gaat lezen en dan kom je er ook snel achter wat alle mogelijkheden én voordelen zijn. Steeds meer vrouwen maken er gebruik van en daar zijn wij dan ook erg trots op!

Meer over ons menstruatie ondergoed

Het is goed om te weten dat ons wasbare bamboe menstruatie ondergoed erg goed absorberend is. Het ondergoed is van hoogwaardige kwaliteit en is erg milieuvriendelijk. Het voordeel voor jou is dat het jou en je lichaam meer vertrouwen geeft. Het biedt ook volop comfort en daarnaast is het tevens een duurzame oplossing voor hygiënische bescherming. Een goede reden om er ook voor te kiezen, je gaat je dan veel aangenamer voelen wanneer je ongesteld bent. Geen zorgen meer, maar gewoon doen waar je zin in hebt!

Hoe ziet menstruatie ondergoed eruit?

Veel dames vinden het heerlijk om ons menstruatie ondergoed te dragen, en wij weten ook precies waarom. Dit komt omdat het eruit ziet als normaal ondergoed, zo voelt het ook. Maar het heeft wel een speciale laag welke doorlekken helpt voorkomen tijdens jouw menstruatieperiode. Toch zijn er nog meer voordelen, want er moet ook rekening worden gehouden met de hygiënische aspecten en duurzaamheid. Voordat je menstruatie ondergoed gebruikte, moest je elke maand veel maandverband en tampons weggooien en dat is niet goed voor ons milieu. Dus het kiezen voor menstruatie ondergoed is goed voor jouw portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

Dagelijks een schoon en fris gevoel

Het is toch een hele verademing als je iedere dag als je ongesteld bent gewoon lekker fris en schoon de dag door te komen? Geen zorgen meer maken over dat anderen wat aan je merken of dat je continu tampons of maandverband moet verwisselen. Dit kan namelijk allemaal verleden tijd zijn, want met menstruatie ondergoed lekt u niet meer door en komt u de dag echt fris en schoon door.

Kies voor comfort met menstruatie ondergoed

Je wil graag een menstruatieslipje dragen maar twijfel je nog? Dit is nergens voor nodig. Hoe weten we dat zo zeker? Onze klanten delen hun ervaringen met ons en geven aan dat ze alleen maar voordelen ervaren, volop bescherming, meer comfort en geen beperkingen meer op het gebied van dagelijkse bezigheden. Gewoon lekker genieten, ook als je ongesteld bent kun je gewoon alles doen en dat is echt een voordeel dankzij het menstruatie ondergoed. Het biedt ook volop comfort, vele meer dan bijvoorbeeld tampons of maandverband. Je kunt al het menstruatie ondergoed wat wij je aanbieden dragen voor, tijdens en na je menstruatie. Het kan ook zijn dat je  last hebt van afscheiding of licht urine verlies, ook dan kun jij ons menstruatie ondergoed daarvoor goed gebruiken!

Waarvoor is menstruatie ondergoed nog meer geschikt?

Het menstruatie ondergoed kun je gebruiken als je ongesteld bent, maar ook wanneer je last hebt van afscheiding of van licht urine verlies. Het kan zijn dat je last hebt van lichte incontinentie, dit wil zeggen dat je kleine druppeltjes tot kleine scheutjes urine gaat verliezen tijdens het hoesten, niezen, lachen of sporten. Dit kan erg vervelend zijn en je onzeker maken. Daarom kun je ons ondergoed dan dragen en dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Ook na een bevalling wordt het ondergoed vaak gedragen, om vrouwen een prettiger gevoel te geven.

Menstruatie ondergoed volgens de nieuwste technieken

Zoals je kunt lezen is het dus de moeite waard om het extra absorberend bamboe menstruatie ondergoed zelf eens te proberen. Het is ontwikkeld volgens de nieuwste technieken. Zoals vrouwen vaak zelf al weten duren de menstruaties vaak 5-7 dagen, dit hangt af van je eigen cyclus. Meestal heb je er maandelijks mee te maken en je verliest gemiddeld 40 ml bloed. Daarom moet je denken aan goede hygiëne en daar kunnen wij je dus bij helpen met ons menstruatie ondergoed. Onze menstruatieslips zijn ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en textielingenieurs. Ons bamboe menstruatie ondergoed voelt comfortabel en droog aan, maar het heeft ook een antibacteriële en absorberende bescherming. Een slechte geur wordt zo voorkomen en het vernietigt tot 99% van de bacteriën. De moeite waard om het beste voor jezelf te kiezen, zorg er daarom voor dat jij ze snel besteld. Klik hier voor ons assortiment menstruatie ondergoed.  

Menstruatie ondergoed de nieuwe hygiënische bescherming!