Menstruatie ondergoed in de zomermaanden

Menstruatie ondergoed en de zomermaanden

In de zomer zijn we veel buiten, maar hoe doe je dat als je ongesteld bent? Veel dames vinden het erg vervelend, soms slikken zij een weekje de pil door omdat zij dan geen last hebben van deze narigheid in de zomer. Maar dat kan niet altijd en soms moet je er toch aan geloven dat je dan ongesteld bent geworden. Je vriendinnen gaan zwemmen, gaan uit, gaan winkelen, op vakantie of naar het strand en jij? Natuurlijk wil je dat ook graag en gelukkig hebben wij dan de oplossing voor je. Dankzij menstruatie ondergoed kun je ook gewoon leuke dingen doen gedurende de zomermaanden ook als je ongesteld bent.

De oplossing ligt voor handen

Het is fijn om te weten dat je met menstruatie ondergoed jezelf geen zorgen hoeft te maken over de zomermaanden, mocht je dan ongesteld worden. Het voordeel van menstruatie ondergoed is dat anderen het niet eens aan je zien. Het is namelijk gewoon ondergoed zoals je gewend bent maar dan extra absorberend. Geen gedoe met maandverband en tampons. Het kan dus gewoon stukken eenvoudiger en zeker in de zomer ga je dat echt meer waarderen. Je wil dan graag naar buiten en je wil niet bang hoeven zijn dat mensen zien dat je ongesteld bent. Sommige dames zijn ook bang dat ze doorlekken en dat anderen het dan aan hen zien. Ook dit zal verleden tijd zijn omdat je voor menstruatie ondergoed kiest en dan ben je er ook echt vanaf. Geen zorgen en echt geen stress meer, maar gewoon een zorgeloze zomer waar jij echt van gaat genieten net zoals alle andere mensen om je heen.

Menstruatie ondergoed schoonmaken

Het kan zijn dat menstruatie ondergoed voor jou nog helemaal nieuw is. Dan is het fijn om er sowieso wat meer over te weten te komen. Je hebt misschien wel de vraag hoe dat je het schoon moet maken. Dit is eigenlijk en gelukkig ook, erg eenvoudig. Je draagt het ondergoed namelijk een paar uur, dan spoel je het uit onder het koude water tot het water weer helder is van kleur. Maar je kunt het eventueel ook laten weken in een emmer met koud water, maar je moet het naderhand wel goed uitwringen. Ook dan nog even goed uitspoelen voordat je het in de wasmachine doet. In de wasmachine kan het dan op 30 graden worden gewassen. Gebruik er dan wel een normaal wasmiddel voor wat je standaard gebruikt, maar geen wasverzachter.

Sommige vrouwen denken dat zij een aparte was moeten draaien voor hun menstruatie ondergoed, maar dat is helemaal niet nodig. Je kunt het gewoon bij je handdoeken en andere ondergoed wassen. Je moet het dan wel goed laten drogen en dan kan het weer gedragen worden. Het advies is wel om een aantal setjes ondergoed aan te schaffen zodat je even vooruit kunt en niet iedere dag hoeft te wassen.

Hoe lang kun jij menstruatie ondergoed dragen?

Een vraag die wij ook regelmatig zien is hoe lang dat je menstruatie ondergoed gemiddeld kan dragen. Sommige dames vragen of dat zij het een hele dag kunnen dragen maar dat raden wij niet aan. Je kunt het zowel overdag als in de nacht dragen, maar je moet het wel op tijd verwisselen. De broekjes moet je per x aantal uur verwisselen, om de hoeveel uur het is hangt af van hoe erg je menstrueert. Misschien is dat in het begin echt om de paar uur en kun jij de laatste dagen van je menstruatie veel langer met het ondergoed doen omdat het ‘hevige’ er dan vanaf is. Dit moet je daarom ook per maand bekijken en is ook per keer en per persoon anders.  

Geniet van je zomer!

Inmiddels weet je al wat meer over menstruatie ondergoed, hoe je het moet dragen, hoe je het schoon moet maken en wanneer je het moet verwisselen. Gelukkig is dat precies op tijd voor de zomer. Jij kunt dan namelijk echt van deze zomer genieten als je nu op tijd je menstruatie ondergoed bij ons gaat bestellen. Dit is dan ook zo gebeurd en wij zorgen ervoor dat het snel bij je wordt geleverd. Heb je nog vragen? Benader ons dan zodat wij je vragen snel kunnen beantwoorden en dan staan wij dag in dag uit voor je klaar.