Menstruatie ondergoed is duurzaam

Tampons, maandverband of menstruatie ondergoed: wat kies jij?

Regelmatig worden er gesprekken gevoerd over de keuze tussen tampons, maandverband en menstruatie ondergoed. Als jij nu zelf eens een keuze mocht maken, waar zou dan je voorkeur naar uit gaan? Het is goed dat je eens op een rijtje gaat zetten wat er voor mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn per product. Aan de hand daarvan kun jij ook veel beter een keuze maken wat jij elke maand wilt gebruiken. Menstruatie ondergoed is duurzaam!

Welke ervaring heb jij?

De meeste dames zijn opgegroeid met het gebruik van tampons en maandverband. Maar de laatste jaren wordt er vaker gekozen voor menstruatie ondergoed. Wij kunnen deze keuze heel goed verklaren, dit doen we dan ook graag zodat jij weet wat je kunt doen en verwachten. Als je ongesteld bent, dan verlies je elke dag veel bloed. Dit kan de ene dag wat meer of minder zijn dan de voorgaande dag. Maar een ding is zeker en dat is dat het jou onzeker kan maken. Misschien ben je wel bang dat je ineens doorlekt omdat je veel meer bloed verliest dan je had verwacht. Als je actief bezig bent kun je ook wat meer bloed verliezen en hoe vang je dat op? Vaak worden afspraken afgezegd omdat het je onzeker maakt. Gelukkig kan dat verleden tijd zijn als je kiest voor menstruatie ondergoed. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over doorlekken want dat kan gewoon niet meer. Daarnaast merken anderen het ook niet aan je, want het gaat over menstruatie ondergoed wat je draagt net als gewoon ondergoed, alleen dan vangt dit het bloed goed op.

Als je nu voor de keuze zou staan, zou jij dan elke dag aan de slag willen met het verwisselen van tampons en maandverband of wil je liever menstruatie ondergoed gebruiken? Dit moet je ook wel een paar keer per dag wisselen, even koud afspoelen en later wassen, maar het is veel duurzamer. Het stinkt niet, je kunt veel meer bloed opvangen en je voelt je veel fijner. Geen zorgen meer over doorlekken, meer zelfvertrouwen en je hoeft geen enkele afspraak meer af te zeggen. Anderen merken het niet eens aan je en dat wil jij toch ook?

Menstruatie ondergoed is duurzaam

De laatste jaren is het ook goed om steeds meer aan het milieu te denken en daar staan ook steeds meer mensen dan bij stil. Je wil een product gebruiken waarbij rekening wordt gehouden met het milieu, iets wat duurzaam is en ook vaker gebruikt kan worden. Als je dan denkt aan tampons en maandverband, is dat dan duurzaam? Nee! Je kunt het namelijk maar één keer gebruiken en dan gooi je het weg, puur afval dus. Afval is er tevens al meer dan genoeg en daarom kun je maar beter voor menstruatie ondergoed gaan. Dit ondergoed kun je namelijk schoonspoelen en wassen en kan na het drogen weer gewoon gebruikt worden, enkele jaren aan een stuk. Dus wanneer dat jij je echt bezig wil houden met duurzaamheid, dan kies je voor menstruatie ondergoed.

Meer dames kiezen menstruatie ondergoed

Het valt ons op dat steeds meer dames de overstap maken naar ons menstruatie ondergoed. Dit vinden wij natuurlijk erg fijn om te merken en we zijn ook blij dat iedereen zichzelf de kans gunt om het te ervaren. Onzekerheid is geen fijn gevoel en als je elke maand een week lang rekening moet houden met welke afspraken je wel of niet kunt maken, is dat ook niet fijn. Je wordt beperkt in je dagelijkse leven en dat kan nu voorkomen worden. Ervaar daarom zelf ook het gemak van menstruatie ondergoed zodat jij net als alle andere dames die al voor zijn gegaan mag genieten.

Proberen meer dan waard!

Twijfel je nog? Wat is dan de reden? Als je vragen hebt kun je namelijk gewoon contact met ons opnemen en dan zullen wij alle vragen over menstruatie ondergoed snel beantwoorden. Wij kunnen je wel overtuigen, maar het is fijner om het zelf te ervaren. Bestel daarom ook menstruatie ondergoed en dan kun jij zelf nagaan hoe het voelt! Iedere dag ben jij zeker van je zaak, onzekerheid is verleden tijd en dat wil jij toch ook voelen? Menstruatie ondergoed is duurzaam!