Menstruatie ondergoed wat een verademing

Menstruatie ondergoed, wat een verademing!

Hoe fijn is het om te horen dat zoveel mensen tevreden zijn over ons menstruatie ondergoed, we horen het erg graag! Veel dames vinden het een echte verademing en daarom mag iedereen het horen en de voordelen ervaren. Het is alleen maar fijn als je maandverband en tampons achterwege kunt later, veel beter voor je lichaam en voor je portemonnee. Maar ook voor het milieu is het veel beter als je gebruik maakt van menstruatie ondergoed, waarom? Omdat het veel langer meegaat, je kunt het uitwassen en dan heel vaak gebruiken. Zorg daarom dat je er ook meer over te weten komt en lees je hier in!

Tieners gebruiken menstruatie ondergoed mag dat?

Het is juist heel goed als tieners de keuze maken om menstruatie ondergoed te gebruiken. Ze worden vaak ineens ongesteld en zijn wat onzeker, ze willen graag naar school, maar willen ook niet dat anderen zien dat zij ongesteld zijn. Daarom is menstruatie ondergoed een goede keuze en daar kunnen meisjes dan ook al snel mee beginnen om dat te dragen. We hebben afgelopen week daarover nog een bericht gekregen: “Hoi, ik wil jullie even bedanken voor de snelle service en de goede producten. Mijn dochter is net 13 jaar en zit in de brugklas. Ze is net voor het eerst ongesteld geworden en was erg onzeker, bang dat ze zou doorlekken. Gelukkig hebben we jullie menstruatie ondergoed online gevonden en wat een verademing. Ik ben het zelf al enige tijd aan het gebruiken. Tot ik dacht waarom mag zij het niet gebruiken? Dit kon namelijk prima! Ik heb jullie advies hierover gevraagd en heb goede informatie gehad. Ze gaat nu zonder zorgen naar school en hoeft hierdoor ook geen enkele les te missen. Nogmaals bedankt en ik raad iedereen aan, ook voor tieners om het te gebruiken. Niemand die het kan zien en het voelt ook fris en goed aan je huid. Onzekerheid is niet nodig.”

Leuke reacties!

Daar worden wij natuurlijk alleen maar blij van als we dergelijke reacties krijgen. We begrijpen echter ook dat ouders voorzichtig zijn om producten te laten gebruiken. Maar ons menstruatie ondergoed kan goed worden gebruikt door tieners. Zorg daarom dat je voor jezelf en je dochter genoeg op voorraad hebt, zodat je het op tijd kunt gebruiken en dan weer kunt wassen. Het ligt dan weer in de kast om een volgende keer te gebruiken.

Mag je menstruatie ondergoed in de nacht dragen?

Een vraag die wij ook regelmatig krijgen is of dat je menstruatie ondergoed in de nacht mag dragen of niet. Daar kunnen wij volmondig ja op zeggen. In de nacht kun je het dus heel goed dragen eventueel in combinatie met andere menstruatie producten, net wat jou gerust stelt. Maar de kans op lekken is erg klein dus alleen dit ondergoed dragen is ook prima.

Warm weer en menstruatie ondergoed

De zomer komt er weer aan en wat doe je dan als je ineens ongesteld bent? Het komt altijd ongepland natuurlijk je zit er niet op te wachten. Maar gelukkig kun jij het menstruatie ondergoed in de zomer ook dragen. Het is namelijk goed ademend en daarom kun je met een gerust hart leuke uitjes plannen of een vakantie boeken. Je gaat gewoon genieten en nog meer van de zomer genieten zoals voorheen. Geen gedoe met maandverband of tampons, maar gebruik ons menstruatie ondergoed en dan ervaar jij zelf hoe fijn dit is! Je zou niet meer anders willen als je dit eenmaal hebt gedragen.

Onderhouden menstruatie ondergoed

Dames geven ons aan dat het hele verademing is om het menstruatie ondergoed te dragen. Dit komt omdat het gewoon erg fijn aanvoelt, maar dat heeft uiteraard ook met het onderhoud te maken. Je moet het menstruatie ondergoed na het gebruik direct met de hand uitwassen en dat doe je met koud water, je moet dan niet wrijven. Je moet het dan in de wasmachine wassen op maximaal 40 graden. Ons advies is om wel een waszakje te gebruiken, dit verlengd de levensduur van het ondergoed! Je kunt het gewoon wassen met ander donker wasgoed. Let er op dat je geen wasverzachter gaat gebruiken, ook niet bleken en strijken! Je moet het ook niet in de droger doen, gewoon ophangen en dan droogt het ook. Het drogen zal iets meer tijd in beslag nemen dan gewoon ondergoed, omdat het uit meerdere laagjes bestaat. Maar ook dan is het toch snel droog en kan het weer in de kast of weer gebruikt worden.

Menstruatie ondergoed, wat een verademing!