Beste bescherming tijdens je menstruatie periode

Beste bescherming tijdens je menstruatie periode

Je bent ongesteld, hoe voel je je dan? Is dat voor jou ook beter bekend als een periode waarin je je niet lekker voelt, het liefst in bed kruipt met een warme kruip, alleen maar wil slapen en hoopt dat het snel voorbij is? Kun je niet sporten, naar school of naar je werk omdat je bang bent dat anderen kunnen zien dat je ongesteld bent of ben je bang om door te lekken? Veel dames zullen het herkennen, maar het is toch erg als je iedere maand hier weer mee rond moet lopen en onzeker bent? Wat zou het fijn zijn als er een oplossing is, zodat je niet meer bang hoeft te zijn en zeker weet dat anderen het niet merken. Geen zorgen meer over dat je door kunt lekken of dat je niet kunt werken of sporten. De oplossing is er namelijk wel en dat is het menstruatie ondergoed wat wij je aanbieden.

Hygiënische bescherming

Je bent bij ons aan het juiste adres voor de nieuwste generatie hygiënische bescherming. Ons menstruatie ondergoed is namelijk precies hetgeen wat jij zoekt en wat jij ook kan helpen om deze periode wat draaglijker te maken. In ieder geval zullen je zorgen weg worden genomen, je kunt niet doorlekken. Anderen zien ook niet aan je dat je het menstruatie ondergoed draagt en dat geeft jou al meer zekerheid en zelfvertrouwen. Dit zal je dan ook uitstralen en hierdoor kun je de hele wereld weer aan. Je gaat je beter voelen en voordat je het weet is deze vervelende maandelijkse periode weer voorbij! Veel vrouwen maken gebruik van ons item en zijn daar erg blij mee. Zo hebben wij recent een paar berichten gekregen:

  • “Ik gebruik nu sinds drie maanden jullie menstruatie ondergoed, ik kan alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben! Was ik er maar eerder achter gekomen dat het bestond. Ik voel me zekerder en durf ook meer te doen in de periode dat ik ongesteld ben, want ik ben niet meer bang dat ik door ga lekken.”
  • “Mijn beste vriendin gebruikte menstruatie ondergoed, maar ik had geen idee dat het zoveel voordelen geeft. Ze was er zo blij mee dat ik zo overtuigd was en het ook maar heb besteld en daar heb ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van.”
  • “Het is erg vervelend om onzeker te zijn, elke maand weer. Het sporten moet ik elke keer afzeggen omdat ik bang ben dat anderen het aan me zien dat ik ongesteld ben of doorlek. Gelukkig kan ik nu menstruatie ondergoed dragen en durf ik ook gewoon te sporten. Ik heb het mijn teamgenoten ook aangeraden en ook zij zijn er erg positief over en hebben er goede ervaringen mee”.

We zijn uiteraard erg blij met deze reacties en gunnen het alle dames om hun vrijheid terug te krijgen in deze periode!

Menstruatie periode, voel je beter!

Een duurzame wereld is iets waar veel mensen zich beter bij voelen. We denken aan het milieu, aan de mensen en aan de economie, maar ons klimaat is sterk aan het veranderen en dat merken we allemaal. Wij van menstruatie ondergoed denken hier ook aan en doen er alles aan om op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren. Onze producten gaan ook langere tijd mee, je kunt ze op de juiste manier wassen en onderhouden en dan geniet jij hier ook van. Je gaat dus eenmalig een bedrag investeren in het menstruatie ondergoed en dan profiteer je daar iedere maand weer van. Het geeft je wat vrijheid terug, je krijgt meer vertrouwen en dat is dan ook precies wat je nodig gaat hebben op dit moment in je leven. Probeer het daarom zelf ook uit.

Zijn er nog vragen over ons menstruatie ondergoed?

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over ons menstruatie ondergoed, dan kun jij daarvoor contact opnemen met ons. We staan iedere dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ook als je je ervaring met ons wil delen dan horen we dat graag, we zijn zelf trots op onze producten, en dat succes delen we graag met alle dames in Nederland en daarbuiten.