Menstruatie zwemkleding

Menstruatie zwemkleding

Menstruatie zwemkleding kopen? Naast het menstruatie ondergoed kun je ook profiteren van menstruatie zwemkleding. Op die manier hoef je nooit meer een afspraak in het zwembad af te zeggen en kun je op vakantie gebruikmaken van het luxe zwembad bij je vakantiewoning of in badpak naar het strand gaan. Een menstruatie badpak beschermt je tijdens doorlekken op de lichte en matige dagen van de ongesteldheid, maar ook bij licht urineverlies. Het geeft je een schoon en veilig gevoel en je hoeft je geen zorgen te maken over maandverband of tampons. Ook zul je geen last hebben van nare geurtjes.

Voordelen menstruatie badpak:

 • het is gemaakt van nylon, een zeer rekbare stretchstof;
 • het is snel droog;
 • het absorbeert prima;
 • het heeft 4 lagen in het kruisje, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vlekken of doorlekken;
 • het kan worden gebruikt samen met een tampon of menstruatiecup;
 • je hebt geen last van vieze geurtjes;
 • het beschermt je tot 12 uur, je kunt het dus een hele dag zorgeloos dragen;
 • het draagcomfort is optimaal;
 • gebruik een meetlint om de juiste maat op te nemen, op de website van het menstruatie ondergoed staat een handige maattabel en er staan tips voor het bepalen van de maat, waardoor het draagt als een “normaal” badpak;
 • je kiest voor een snelle levering en een veilige betaalwijze als je een bestelling plaatst bij menstruatieongoed.nl;
 • gezien de prima kwaliteit van het menstruatie badpak betaal je een nette prijs;
 • bij een normale behandeling van het badpak (wassen op de juiste temperatuur en NOOIT in de droger) gaat het lang mee;
 • vanaf een bestelling van 40,00 euro betaal je geen verzendkosten.

Bewijs aan jezelf dat menstruatie ondergoed staat voor wat het belooft

Ontdek zelf de voordelen en doe jezelf een set menstruatieondergoed en/of een menstruatie badpak cadeau. Tijdens de menstruatie of bij licht urineverlies kunnen blijven doen wat je graag wilt, dat is de reden waarom deze producten voorzien van de nieuwste technieken voor jou op de markt zijn gebracht. Bikinistijl of comfort high waist kies wat jij het meest comfortabel vindt. Menstruatie, de overgang, licht urineverlies en klachten na de bevalling, genoeg om je druk over te maken.

Gelukkig kun jij de zorgen over tampons, maandverband en doorlekken wegstrepen. Die zorgen behoren tot het verleden als je voortaan kiest voor menstruatie ondergoed. Het aanbod op de website heet niet voor niets de nummer 1 in menstruatieondergoed. Het ondergoed dat zich al lang heeft bewezen. Binnenkort deel jij die mening ook. Plaats een bestelling en maak meteen gebruik van een leuke korting door een 3-pack te bestellen.

Menstruatie ondergoed dat enorm populair blijkt te zijn

Veel dames hebben reeds kennis gemaakt met menstruatieondergoed en het maandverband en de tampons uit hun leven helemaal of grotendeels verbannen. Alleen door dit ondergoed zelf te dragen ervaar jij de voordelen en raak je verknocht aan het comfort. Voor elke vrouw is er het juiste model te bestellen. Wat draag jij het liefste? Kies uit de volgende uitvoeringen: Bamboe 3-pack bikini stijl, Bamboe 3-pack Hipster Mid Rise, Bamboe 3-pack High-Waist. Ook de menstruatiebadpakken gaan als zoete broodjes over de toonbank, zeker nu de zomervakantie in zicht komt.

Online staan de diverse modellen van het menstruatie ondergoed uitvoerig beschreven. Een maattabel op de website helpt je om de juiste maat te vinden. Het gaat je zeker lukken om het voor jou meest geschikte menstruatieondergoed te bestellen. Heb je hieromtrent echter vragen, aarzel niet maar neem contact op en je wordt vriendelijk verder geholpen. Dat kan via het contactformulier dat je op de site vindt, via een e-mail of je belt met de klantenservice. Ben je benieuwd waarover andere klanten info willen, lees online de veelgestelde vragen en doe er je voordeel mee.