Menstruatieondergoed voelt als gewoon ondergoed

Menstruatie ondergoed voelt als gewoon ondergoed

Ben je dat vervelende gevoel van maandverband meer dan beu, kies voor menstruatie ondergoed. Het draagt als gewoon ondergoed, je voelt je comfortabel tijdens de menstruatie. Een speciaal gebruikte techniek zorgt ervoor dat het slipje veel vocht kan absorberen tot wel 20 ml, zodat jij een fris en schoon gevoel houdt en je niet bang hoeft te zijn voor vlekken en nare geurtjes. Welk model ondergoed draagt voor jou het meest prettig? Kies dat ook voor menstruatie ondergoed, er is een ruime keuze zie de afbeeldingen op de site. Zelfs een badpak voor de menstruatieperiode is er verkrijgbaar. Dit bijzondere ondergoed heeft 4 lagen, daar merk je echter niets van als je het draagt, het voelt als gewoon ondergoed.

Iedere vrouw verdient comfort tijdens menstruatie

Omdat de menstruatieperiode niet de aller-leukste is van de maand mag jij jezelf best verwennen met het beste menstruatieondergoed. Iedere vrouw verdient comfort tijdens de menstruatie. Comfort, draagplezier en geen angst meer voor doorlekken of nare geurtjes. Een speciale techniek die voor de productie van dit ondergoed is gebruikt zorgt ervoor dat je tijdens de menstruatie een droog en schoon gevoel houdt. Het slipje absorbeert namelijk tot 20 ml vocht. Voor extra bescherming bij hevig bloedverlies kun je naast dit speciale ondergoed cups of tampons gebruiken. Je zult je meer beschermd en frisser voelen als je ondergoed van de nummer 1 in menstruatie ondergoed gaat dragen tijdens die maandelijkse periode, ook te gebruiken bij licht urineverlies en na een bevalling. En weet je naast het comfort en de zekerheid voor jou help je ook de afvalberg van wegwerpartikelen te verkleinen.

Voordelen menstruatie ondergoed op een rijtje

Menstruatie ondergoed is op de markt gekomen met het doel vrouwen duurzaam door de menstruatie heen te helpen. De menstruatie is echter niet het enige geschikte moment om dit speciale ondergoed te dragen. Het is ook erg geschikt om te dragen bij lichte urineverlies en/of na de bevalling

Bijzonder ondergoed voor dames door speciale techniek

Opgelet dames, door het gebruik van een speciale techniek tijdens de productie, kunnen jullie gebruik maken van menstruatieondergoed. Dit ondergoed heeft als voordeel dat je niet doorlekt en niet bang hoeft te zijn voor vervelende geurtjes tijdens de menstruatie. Als je het draagt voelt het even comfortabel als gewoon ondergoed. Menstruatie ondergoed ziet er charmant uit door de kleur zwart en omdat het is afgewerkt met kant. Het slipje heeft 4 lagen die je beschermen en nee hoor daar voel je tijdens het dragen niets van, maar de lagen doen wel hun uitstekende werk:

 • de 1e laag: deze laag transporteert vocht, dit is de laag die in contact komt met jouw huid
 • de 2e laag: dit is de absorberende laag, die tevens geurtjes neutraliseert
 • de 3e laag: deze laag beschermt tegen doorlekken en is luchtdoorlatend
 • de 4e laag: dit is de buitenste laag, anti bacterieel en goed ademend

Gebruik voortaan menstruatie ondergoed en geniet er dubbel van

Het is dubbel genieten van menstruatie ondergoed als je dat gaat gebruiken in plaats van maandverband. Op de eerste plaats profiteer je van het draagcomfort en het frisse en droge gevoel. Op de tweede plaats ben je duurzaam bezig. Menstruatie ondergoed gaat 3 tot 5 jaar mee, daar staat het wegwerpmaandverband tegenover. Goed voor je portemonnee en het milieu, door een grote vermindering van afvalartikelen.

Ruil je maandverband in tegen menstruatie ondergoed

Probeer het een keer. Dat is de beste manier om te voelen of menstruatie ondergoed je bevalt. Je zult meteen merken dat je de menstruatieperiode meer comfortabel en een stuk aangenamer doorkomt dan met maandverband. Een hele dag een schoon en fris gevoel hebben en geen last en angst voor doorlekken daarvoor zorgt dit artikel. ’s Nachts hoef je niet bang te zijn dat je het beddengoed vervuilt. Zeker als je niet thuis slaapt zal dat een hele verademing zijn. Genoeg redenen om maandverband in te ruilen tegen ondergoed van de nummer 1 in menstruatie ondergoed.
Zorgeloos op reis met menstruatie ondergoed

Juiste behandeling voor lange levensduur menstruatie ondergoed

Niemand ziet dat jij menstruatie ondergoed draagt, het lijkt op gewoon ondergoed en voelt ook als zodanig. Je kunt het een hele dag dragen zonder je te moeten verschonen. Heb je last van hevig bloedverlies dan kun je cups of tampons als extra bescherming nemen. Met menstruatie ondergoed koop je een duurzaam artikel, niet onbelangrijk in deze tijd, toch? Uitwasbaar, met een levensduur van wel 3 tot 5 jaar. Je wast dit ondergoed met de gewone was mee uit, dus geen extra wasjes nodig. Wil je jouw menstruatie ondergoed een extra bescherming geven tijdens de wasbeurten, bestel dan tegelijkertijd met dit artikel waszakjes. Zakjes die het speciale ondergoed nog langer doen meegaan door deze extra behandeling. De functie van dit bijzondere ondergoed gaat NIET achteruit door de wasbeurten. Enkele tips voor een lange levensduur van het ondergoed van de nummer 1 in menstruatie ondergoed:

 • niet in de week zetten
 • uitspoelen in koud water
 • bij de gewone was op maximaal 40 graden
 • geen wasverzachter gebruiken
 • geen vlekken verwijderaar gebruiken
 • niet in de droger
 • niet strijken