Populaire menstruatie ondergoed

Populaire items van menstruatie ondergoed

Populaire  menstruatie ondergoed. Je hebt al veel goede verhalen gehoord en gelezen over ons menstruatie ondergoed. Echter vraag je jezelf nu af welke producten je dan het beste kunt kiezen. Deze vraag krijgen wij regelmatig, daarom gaan we er nu middels deze blog even wat dieper op in. In ieder geval raden wij iedereen aan om na te gaan wat voor menstruatie ondergoed er aan je wensen voldoet. Jij gaat het dragen en dan is het dus fijn als jij weet wat je koopt en als het aan je wensen voldoet, is het plaatje echt compleet. Daarom geven wij ook altijd aan bij onze klanten, neem vooral de tijd om dat te onderzoeken. Als je er dan nog vragen over hebt dan kun je altijd contact met ons opnemen, maar wij raden je aan om eerst dit artikel te lezen over onze populaire items van menstruatie ondergoed.

Menstruatie ondergoed Bamboe 3-pack in bikini stijl

Ga je voor een Bamboe 3-pack in bikini stijl? Dan kies je voor ons 4-lagen systeem, absorberend en lekvrij! Het is een mooie kante slip en deze bevat een speciaal absorberend kruis, dit loopt van voor tot achter, en bestaat uit vier lagen van diverse materialen. In ieder geval is het allemaal vocht absorberend en het ondergoed kan gedragen worden tijdens de lichte tot normale menstruatie dagen. Het advies wat wij voor je hebben is om minimaal drie stuks te bestellen, zodat je in ieder geval vooruit kunt met je menstruatie ondergoed en niet elke dag hoeft te wassen. Zorg daarom voor het meest comfortabele en hygiënische gebruik en bestel deze vandaag nog! Al veel dames zijn je voorgegaan die hier elke maand weer gebruik van maken en niet zonder kunnen.

Bamboe 3-pack Hipster Mid Rise

Een ander product wat wij je zeker aanbevelen is Bamboe 3-pack Hipster Mid Rise. Ook dit is weer ons vier lagen systeem en extra absorberend en uiteraard lekvrij! Het is een hele mooie en stijlvolle kante slip en deze bevat een speciaal extra absorberend kruis. Dit loopt van voor tot achter en bestaat wederom uit vier lagen van verschillende materialen. Deze zorgen samen voor een goede bescherming. Dit product heeft een hoog absorberend vermogen tot wel 30 ml! Om je hier een beter beeld van te geven, 30 ml staat gelijk aan ongeveer 3-4 maandverbanden of aan 4 tampons. Dit ondergoed kan gedragen worden tijdens je lichte tot je meest zware menstruatie dagen. Er kan dus eigenlijk gezegd worden dat het tijdens jouw hele menstruatieperiode gedragen kan worden. Ook hierbij is het advies weer bestel er meerdere, zodat je niet de hele dag hoeft te wassen!

Menstruatie ondergoed Bamboe 3-pack High-Waist

Een ander product wat onze klanten heel goed beoordelen is Bamboe 3-pack High-Waist. Dit is ook weer een vier lagen systeem en absorberend en lekvrij! Het wordt ook wel omschreven als comfortabele en stijlvolle geavanceerde vier lagen systemen, met een absorberend kruis. Het bestaat dan ook weer uit meerdere materialen en die zijn allemaal vocht absorberend. Het absorberend vermogen van de Bamboe 3-pack High-Waist is 20 ml, en dat staat dan weer gelijk aan 2-3 tampons of 2-3 maandverbanden. Je kunt dit ondergoed dragen gedurende lichte en normale menstruatie dagen. Op de meest zware dagen kun je dus een ander product kiezen wat wij je aanbieden en dat dan dragen. Kom alle dagen in ieder geval fijn door, zonder dat je bang hoeft te zijn om door te lekken. Veel dames zijn je al voorgegaan en zij zijn erg blij met ons menstruatie ondergoed.

Welke keuze maak jij?

We hebben nu drie producten toegelicht die veel worden verkocht en welke onze klanten ook erg goed beoordelen. Het is nu aan jou welke keuze je gaat maken, maar je kunt uiteraard ook diverse producten kiezen, sommige voor de wat zwaardere menstruatiedagen en anderen voor de lichte en normale dagen. Doe gewoon waar jij je goed bij voelt, in ieder geval gaat het een lagere tijd mee. Je kunt er jaren gebruik van maken als je het op de juiste manier gebruikt en het op de juiste manier wast. Onze producten mogen nooit in de droger! Houd daar in ieder geval alvast rekening mee, want het zou anders zonde zijn! Neem de tijd om na te gaan wat je nodig hebt, en als er vragen zijn dan horen we dat graag zodat wij je snel verder kunnen helpen!