Voordelen menstruatie ondergoed

Ons menstruatie ondergoed is succesvol!

Steeds vaker merken we dat de gebruikers van ons menstruatie ondergoed op zoek zijn naar ervaringen van andere gebruikers. Ze zijn erg tevreden en zijn benieuwd hoe anderen dat ervaren. Daarom hebben we een klein onderzoekje gehouden. Zo hebben we gekeken naar hoe anderen ons vinden, of ze ons ondergoed aan zouden bevelen bij anderen en wat zij als voordelen ervan aan ons menstruatie ondergoed. Uiteraard delen we onze uitkomsten graag met je.

Ervaringen van onze gebruikers

Het is altijd leuk als een product een paar jaar op de markt is om na te gaan hoe de klanten het ervaren. Daarom hebben we een klein onderzoek gedaan onder 100 vrouwen die ons menstruatie ondergoed gebruiken. We zijn dan ook erg blij dat we deze resultaten mogen delen en we zijn er ook erg trots op. Gemiddeld behalen we namelijk een 9.4 en daar zijn we dan ook maar al te blij mee! Onze klanten geven het volgende aan:
  • “Het zit lekker, ik kan alles doen tijdens mijn menstruatieperiode en het is een hele verademing om het te mogen dragen.”
  • “Er gaat een wereld voor me open, ik ben niet meer beperkt om te sporten tijdens de menstruatie.”
  • “Ik ben zo blij dat anderen niet eens zien dat ik het draag, het zit als gewoon ondergoed en ik ben niet meer bang dat ik doorlek, echt een top product!”
  • “Mijn beste vriendin gaf me aan dat ik het maar eens moest proberen, ze had al wat voor me besteld. Ik heb het aangedaan en ik sta er van te kijken ik ben zo verrast. Het zit heerlijk, het vangt alles netjes op en ik voel me veel vrijer in deze periode.”
  • “Ik raad het alle dames aan om menstruatie ondergoed te gebruiken want nu kun je gewoon alles doen zonder bang te hoeven zijn dat je door gaat lekken.”

Voordelen menstruatie ondergoed

Ons menstruatie ondergoed biedt alle dames veel voordelen. Om te beginnen voel je je iedere dag weer schoon en fris als je het bamboe menstruatie ondergoed draagt. Het is ook een stuk comfortabeler dan bijvoorbeeld het gebruik van tampons of maandverband. Het zorgt voor een goede bescherming tegen het doorlekken en dat is dan ook precies waar het voor is bedoeld. Ons ondergoed kan zowel, voor, tijdens als na de menstruatieperiode worden gedragen. Je kunt het echter ook dragen als je last hebt van licht urineverlies bijvoorbeeld. Ook na je bevalling kun je het ondergoed dragen, ook pubers die net ongesteld zijn kunnen het heel goed gebruiken! Een bijkomend voordeel is dat het extra absorberend is. Dit heeft alles te maken met de nieuwste technieken die we daarvoor gebruiken.

Aanbevelen aan anderen

Uit het onderzoek komt heel duidelijk naar voren dat dames ons menstruatie ondergoed aan zouden bevelen aan anderen. De meeste geven ook aan dat ze dat al gedaan hebben en ook wel eens extra hebben besteld om het zo aan hun dochter, moeder of beste vriendin te geven. Op deze manier maakt heel Nederland snel kennis met ons top product en daar zijn we trots op. Daarom willen we op deze manier de deelnemers van het onderzoek ook extra bedanken voor hun medewerking!

Deskundige klantenservice met goed advies

De klantenservice wordt ook goed beoordeeld door de dames die mee hebben gedaan aan het onderzoek. Daarnaast krijgen we vaak ook reacties van mensen per e-mail dat we zo goed bereikbaar zijn en dat ze blij zijn met ons advies op maat. Dit doen we dan ook  graag en wij vinden het ook van belang dat we voor onze klanten klaarstaan. Dus mocht je vragen hebben over ons menstruatie ondergoed, neem dan vooral contact met ons op want wij helpen je graag.