Voordelen menstruatie ondergoed

Goed nieuws dames: er is menstruatie ondergoed op de markt

Goed nieuws voor alle dames die het helemaal beu zijn. Je hoeft niet langer ongemakkelijk maandverband te dragen nu er menstruatie ondergoed te koop is. Welke maat ondergoed je ook draagt, het maakt niet uit. Voor elke maat is er maatwerk menstruatie ondergoed op de markt. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat het ondergoed niet zweet, maar comfortabel draagt. Je kunt in veel gevallen een menstruatie slipje de hele dag door dragen zonder dat jij je hoeft te verschonen. Een en ander is afhankelijk van de hoeveelheid vocht die je verliest. Menstruatie ondergoed kan 20 ml vocht absorberen, dat is voor veel dames voldoende om droog te blijven.

Naast een fris en schoon gevoel is er ook niet meer de angst van doorlekken bij dit speciale ondergoed. Voorbij is de stress tijdens deze vaak toch al onaangename periode. Geweldig dat een bepaalde techniek ervoor heeft gezorgd dat dit ondergoed op de markt is gekomen. Een techniek waarbij het slipje voldoende vocht absorbeert tijdens de menstruatie, na een bevalling of bij licht urineverlies. Goed nieuws voor de dames, maar ook voor het milieu. Hoeveel maandverband en tampons worden er weggegooid? Menstruatie ondergoed daarentegen wordt telkens opnieuw gebruikt. Het is namelijk uitwasbaar en bij de juiste behandeling gaat het vele jaren mee van 3 tot wel 5 jaar.

Voordelen menstruatieondergoed

De voordelen van dit bijzondere ondergoed op een rijtje:

 • Draagt comfortabel
 • Geen maandverband nodig
 • Kan in combinatie met tampons of cups gebruikt worden
 • Niet meer bang voor doorlekken en nare geurtjes
 • Gebruik tijdens menstruatie, maar ook bij licht urineverlies en na een bevalling
 • Het materiaal ademt en bevat geen dierlijke vezels
 • Vochtopname tot 20 ml door technisch vernuft
 • Minder wegwerp artikelen, goed voor het milieu
 • Gaat jarenlang mee
 • Kan in de gewone was, eventueel in een waszakje (vaker te gebruiken) voor optimale bescherming van het ondergoed
 • Bij normaal vochtverlies kan het ondergoed een hele dag gedragen worden zonder de noodzaak om je te verschonen
 • Je voelt je een stuk zekerder met een goede bescherming tijdens de menstruatie, bij lichte incontinentie of na een bevalling
 • Het ondergoed ziet er prima uit, charmant, kleur zwart met kanten afwerking
 • Verkrijgbaar voor elke maat en elk type vrouw, je hebt keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod
 • Ook verkrijgbaar als badpak

Je voelt je fris en zelfverzekerd met menstruatie ondergoed

Voordelen van menstruatieondergoed! Gun jezelf de frisheid en stressloze dagen door het dragen van menstruatie ondergoed tijdens de menstruatieperiode, na een bevalling of bij licht urineverlies. Je voelt jezelf zoveel zekerder als je weet dat door jouw menstruatie geen nare geurtjes vrijkomen en dat er geen vlekken kunnen ontstaan in je bovenkleding of beddengoed. Bezoek de site waar jij dit speciale ondergoed kunt bestellen. Je krijgt een groot aanbod te zien in allerlei maten en modellen, die stuk voor stuk ideaal zijn tijdens de periode dat jij menstrueert. Zoals je zult zien is dit ondergoed naast functioneel erg mooi om te zien, het is zwart met een kanten afwerking. Door technisch vernuft, dat verwerkt is in het slipje, is doorlekken niet mogelijk. Het kan tot 20 ml absorberen (vocht opnemen).

Voor jou is alleen het beste goed genoeg

De nummer 1 in menstruatie ondergoed is er voor jou. Vooral tijdens de menstruatie periode kun je wel wat steun gebruiken. Wist je dat menstruatie ondergoed een ommekeer kan zijn in je leven? Je hoeft niet langer eens per maand in angst te leven voor doorlekken of nare geurtjes. En dat is een grote vooruitgang in het leven van alle vrouwen die menstrueren. Maar ook voor vrouwen met licht urineverlies en na de bevalling.  

Om je goed te voelen in je kleding dient de basis goed te zijn. Dat begint met het juiste ondergoed, ondergoed van de beste kwaliteit. Ook tijdens de menstruatie is dat van het grootste belang. Daarom is het aan te bevelen om menstruatie ondergoed te dragen en het maandverband gedag te zeggen.

Als je een goed artikel hebt gekocht, dan wil je er langdurig plezier aan beleven. Met de juiste behandeling van gewoon ondergoed en van menstruatie ondergoed gaat je dat lukken. De juiste behandeling van menstruatie ondergoed is niet anders dan die van je andere ondergoed, het kan bij de gewone was. Wil je dit speciale ondergoed wat extra bescherming geven dan kun je gebruik maken van een waszakje. Zo’n zakje bestel je tegelijkertijd met je menstruatie ondergoed. Jouw bestelling wordt met de beste zorg omringd. Je bent verzekerd van een veilige betaalmethode. Vanaf een bestelling van 40 euro betaal je geen verzendkosten. Genoeg voordelen van menstruatieondergoed, dus wat houdt je nog tegen om nu een bestelling te plaatsen?